Hd kleuren op aluminium

HD kleuren & scherpte

Klassieke uitstraling op MDF

Klassieke uitstraling

Waterbestendig

Foto is waterbestendig

Super scherp

Super scherp

Robuust

Robuust

Luxe ophangsysteem

Inclsief ophangsysteem

Beleef het groots

Foto op MDF groot formaat

Goed ingepakt

Foto op aluminium in een doss

Direct aan de muur

Foto op MDF ophangsysteem

Inclusief ophangsysteem

Gratis verzending!

Levering binnen 5 werkdagen

Gratis foto controle

Een unieke manier om jouw foto te laten afdrukken op MDF

Laat nu je foto op MDF afdrukken door middel van sublimatie. De MDF panelen zijn 1,5cm dik en zijn aan de voorzijde voorzien van een unieke coating waarin je foto wordt geperst. Wij maken gebruik van de beste coating, waardoor foto's zeer helder en scherp worden weergegeven. Het MDF paneel is aan de zijkant en achterkant zwart afgewerkt wat een klassieke uitstraling geeft.

Laat je foto APK keuren

Klassieke facetrand

De MDF fotopanelen zijn aan de voorzijde afgewerkt met een facetrand wat de klassieke uitstraling versterkt. Dit zie je bijvoorbeeld ook vaak bij spiegels of tafelbladen. Wanneer je foto foto van voren bekijkt geeft het de foto extra kracht. Doordat het MDF paneel 1,5cm dik is komt het iets van de muur af en springt je foto eruit!

Robuust en duurzaam

Door gebruik te maken van hoge kwaliteit MDF blijft je foto jarenlang goed. De UV werende coating op het MDF zorgt ervoor dat je foto niet verkleurt en daarom veel langer mee gaat dan andere fotoafdrukken. Daarnaast is de voorzijde van het fotopaneel eenvoudig schoon te maken met water en zelfs reinigingsmiddelen.Een product om trots op te zijn!